Making you more beautiful

Mijn naam is Daisy en in 2014 ben ik gestart met mijn salon aan de Kleiweg 269. Eerst alleen met mani- en pedicure, ondertussen uitgebreid met onder andere lashextensions, facials en microblading.
Ik werk onder andere met de fantastische merken OPI en Alexandre Fabelle.
Laat je verwennen door de luxe behandelingen die je er stralender doen uitzien!

Voor een heerlijke Pedicure zit jij lekker ontspannen op de schitterende pedi-bar! En voor het aanbrengen van OPI Gelcolor (géén nagelverlenging maar versteviging van de natuurlijke nagel) LashExtend wimperextensions, Facials en meer ben je bij mij aan het goede adres.

Heb je vragen? Bel gerust 06-28962156.

In de zomer van 2018 kreeg ik de gelegenheid om een ander pand te betrekken (schuin aan de overkant naast Moose Tattoo) en in oktober ben ik verhuisd naar de Kleiweg 192. Nu is Daisy Clarice dé salon met drie zelfstandigen onder één dak.
Naast dat je bij mij terecht kunt voor al jouw beautywensen, zijn er ook twee geweldige haarstylisten aanwezig. Hoe handig is dat? Terwijl je bijvoorbeeld met je haar in de verf zit, laat je je handen en/of voeten verzorgen!

Priscilla (Kinki Kappers) is een geweldige hairstyliste die werkt met het merk Davines. Haar telefoonnummer is 06-46655805.

xMandies is de nieuwe aanwinst in onze salon. Mandy is werkelijk van alle markten thuis. Niets is haar te gek! Van klassiek naar natuurlijk of juist uitbundig creatief. Met de producten van Inebrya, HD, EVO en Special One maakt zij alle wensen tot werkelijkheid. Daarnaast is zij gespecialiseerd in vintage hairdo’s voor jouw Rockabilly/Pin-up look, strak geschoren koppies waar zij de (mits aanwezig) baarden in mee bewerkt en funky colors kleuringen waarbij al jouw regenboog fantasieën werkelijkheid kunnen worden. Naast dat Mandy een allround hairstyliste is, doet zij ook van alles op gebied van make-up. Dus je kunt bij haar voor jouw feestje compleet gestyled de deur uit gaan!
Voor een afspraak bij Mandy bel je 06-29574403 of via www.xmandies.nl 

We zien je graag in de splinternieuwe, gezellige salon!