Lashextentions Rotterdam

Je wimpers en wenkbrauwen maken je gezicht, laat je ogen spreken!

Lashextensions

fleurlashes

Altijd mooi omlijste en sprekende ogen? Dat kan! De extensions van LashExtend worden door de gediplomeerde styliste zorgvuldig aangebracht. Zo hoef je geen mascara meer aan te brengen en dat scheelt tijd! Dus zie je er met volle wimpers altijd verzorgd uit.
De superzachte extensions worden met speciaal voor deze procedure ontwikkelde en door de EU goedgekeurde lijm aan je eigen wimpers bevestigd.

De one by one wimperextension techniek (1 extension op 1 wimper) is een intensieve behandeling die ongeveer anderhalf uur duurt. Je ligt op een comfortabele behandelstoel met (als je wilt) een lekker warme deken en de gehele behandeling zijn je ogen gesloten. De wimperextensions worden één voor één aan je eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm die niet schadelijk is voor je eigen wimper.
De VolumeLashes, ook wel 3D Lashes genaamd (3 dunne extensions op 1 wimper) duurt anderhalf tot twee uur. Met deze wimpers krijg je het ‘waaier-effect’!
Voor mooie natuurlijke lashextensions kom je naar de salon in Rotterdam Noord!
Check de prijslijsten-pagina voor een uitgebreide prijsinformatie.

Nieuwe set one by one Lashextensions 
🕙 60-90 minuten,  €78

Nieuwe set Volume Lashextensions
🕙 90-120 minuten,  €98

Het is belangrijk om je lashextensions na de behandeling goed te verzorgen. Lees hier hoe je dat doet.

#lashextensions #rotterdam #lashextensionsRotterdam #wimperverlenging #wimpers 

FAQ

Meestgestelde vragen

Je wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

Elke dag je wimpers borstelen met het meegeleverde borsteltje. Zo houd je je wimpers vrij van stof en vuil en voorkom je ‘klontjes’. Het advies is om na circa 2 tot 3 weken een zogenaamde refill (opvullen van de wimpers) te laten doen. Zo blijven je wimpers mooi en vol. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden worden extensions op de nieuwe wimpers geplaatst.

Per oog plaatst Daisy circa 80 tot 150 extensions. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimper.

Elke wimper wordt voorzien van een extension, dit is een zeer secuur werk en omdat Daisy nogal precies is moet je rekening houden met minimaal anderhalf uur.

Nee, de behandelingen worden uitgevoerd door ervaren professionals en er wordt alleen gewerkt met de hoogwaardige, goedgekeurde producten.

De door de EU goedgekeurde en geregistreerde lijm die de gecertificeerde specialisten gebruiken is speciaal voor deze methode ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet je eigen wimper.

Ja, je kunt zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!

Mascara hoef je niet meer te gebruiken omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. Mocht je toch mascara willen? Gebruik dan mascara op waterbasis (geen olie want dat kan de lijm oplossen).

Ja, je bepaalt zelf welke extension je graag geplaatst wilt hebben (dikte, lengte en curve). Natuurlijk adviseert Daisy je hierbij.

Ja. Je extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Daisy heeft hier speciale remover voor. Trek nooit zelf aan je wimpers!